Xalets a Formentera | Lloguer i venda de cases i xalets amb piscina a l'illa de Formentera

2021 La recuperació del turisme serà ràpida i explosiva.

Des del començament de la pandèmia covid-19, Formentera ha estat una de les destinacions més segures d’Europa. Reconegut a tot el món per la bellesa de les seves platges i la seva naturalesa verge, quan finalment s’aixequi el tancament i es canviïn les regles (que esperem que sigui cap a finals de primavera), tornarà a ser el destí preferit de moltes persones per passar el 2021 vacances d'estiu.

La pandèmia està donant símptomes a tot el món per remetre agudament i, per primera vegada, es té la sensació que es tracta d’un nou començament. Així, la indústria turística afronta el repunt més gran de la seva història, després de gairebé un any en els volums més baixos mai vistos, i amb un desig enorme de viatjar després d’haver patit restriccions que han paralitzat tothom durant mesos.

Els experts de la indústria dels viatges preveuen un gran ressorgiment, ja que les vacunes s’enfronten a les seves massives campanyes a tot el món, els avenços mèdics en el tractament de la malaltia (com ara Pharmamar) i les proves cada vegada són més fiables, barates i ràpides, l’horitzó s’obre a un nou escenari on el desig de viatjar és més fort que mai.

Els directors de les oficines de turisme espanyoles (OET) de quatre principals mercats d'origen (Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia) preveuen una reactivació dels fluxos turístics durant la temporada d'estiu. En comparació amb la darrera setmana, les reserves han augmentat un 55% especialment durant els mesos de juliol i agost.
D’altra banda, els grans grups turístics demanen als seus governs que les mesures de quarantena vigents actualment per entrar als països siguin substituïdes per un programa de proves, amb proves ràpides a l’arribada i la sortida.

El desig de tornar a sentir-se lliure és més fort que mai i, amb totes aquestes esperançadores notícies, assegureu-vos de no perdre l’oportunitat.
Ja rebem reserves de clients nous i vells, que cada vegada estan més entusiasmats amb la idea d’un estiu meravellós a Formentera.

Aquest any hem ampliat la nostra cartera, oferint-vos una àmplia selecció de les millors cases de Formentera on relaxar-vos i revitalitzar-vos amb estil i comoditat.

Contacte si no trobeu el que busqueu o no trobeu disponibilitat per a les vostres dates. Estarem encantats d’ajudar-vos a trobar la casa dels vostres somnis.

I si voleu afegir una estada a Eivissa a les vostres vacances, envieu-nos un email a info@youribiza.es

Inscriviu-vos al nostre Newsletter

Selecció de xalets de lloguer

Finques de luxe

Villas

Cottages

Villas destacades

Immobiliària a Formentera

Villas

Apartaments

terra

bloc, Magazine, consells per a Formentera

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Contingut protegit

Sol · licitar Contrasenya